Put Me Zove Moram Poci..



Imorgon bär det av till mitt älskade Sarajevo.. Jag är sjuuuukt nervös, ska packa ner smycken och smink sen är jag färdig! Fick precis ett sms av Martina om en godkänd examination, forskningsuppsats vilket förgyllde min sommar ytterligare.

Ses på stan!
Kram, L


Jusuf Sijercic 2002 - 2010



Kad bi se svijet sastojao od pola tvoje dobrote i tvog zalaganja za slogu i porodicu vladao bi sabur i ljubav. Ti si moj uzor u životu, godine samo jačaju sjećanja na tebe. Dedo, neka ti je vječni rahmet, voli te tvoja paskulja <3 

Final Countdown..


Endast fem dagar kvar innan jag drar, och jag har ångest. Det ligger kläder, skor, smycken, smink.. ja, allt möjligt över hela mitt golv och jag kan bara inte VÄLJA! Jag vet, så svårt borde det inte vara. Men jag stannar som sagt i två månader och då är det svårt att veta vad som behövs och vad som är överflöd. Inte lättare blir det när kissen ligger i väskan och vägrar låta mig packa, tror nästan han känner på sig att vi ska dra och lämna honom själv igen.. :( Men, någon gång måste man. Synd bara att de räknar kilon när man tar flyget, annars hade jag bara packat rubbet. Jag åker på onsdag, via Wien till Sarajevo, och jag bara lääängtar!

Har en arbetsdag kvar innan det är sommarlov på riktigt. Ska bli skönt att komma bort lite. Träffa vänner, älskad släkt och få andas in den bosniska luften.. Fylla själen med energi inför det som väntar i höst. Nä, måste dra nu.. väskan packar inte sig själv!

Love, L

RSS 2.0