Take Control

Livet blir vad man gör det till? Eller?

De säger så i alla fall. Imorgon är det den 20. April, våren är i full färd med att blomstra, men det dröjer nog ett tag till. I alla fall till de riktiga temperaturerna börjar. I förra veckan stötte jag på Anna, en väldigt kär vän som jag av någon anledning tappade kontakten med för ungefär två år sedan. Under tiden hade hon förlovat sig och även blivit mamma till den sötaste flickan jag sett på länge. Imorgon efter föreläsningen om mångfald och mångkulturalism ska jag hem till henne. Det kommer nog att bli en lååång fika, vi har mycket att ta igen!

Saker och ting flyter på ganska okej. Min hälsa har väl börjat glida mot det positiva efter en ganska lång period av slit. Tror nog att det är längtan efter att få åka hem som håller mig på benen. Sommaren närmar sig och riktigt kul ska det bli. Jag insåg ganska snabbt att jag har lagt för mycket pengar på kläder och inte fokuserat lika mycket på skor. Till att börja med beställde jag hem ett par sneakers från Fred & Perry på www.zoovillage.se . En sjukt bra hemsida, med onlinebetalning, fri och snabb leverans. Fina är de och sitter ännu bättre.



Helgen spenderadde jag i Örebro med en hel hopkok av underbara människor och däribland Sadmir :) Väldigt kul och givande, ser fram emot fler likadana träffar. I dagarna ska det jobbas och planeras inför resan till Göteborg. ett tag kvar innan vi åker men måste hinna boka allt i tid så man inte sitter i klister dagarna innan bara. Måste bara ge mina underbara systrar beröm för kvällens spinningpass, riktigt kul att gympa tillsammans. Nej, nu ska det drickas thé och ner i sänkläderna!

Ha en underbart fortsatt måndagskväll.

Love, L

RSS 2.0