Ko Ceka Taj i Doceka..

Jag och syster planerar för fullt.. Snart ska det sovas så vi blir pigga nog för i morgon. Klockan 13.12 ska vi möte upp de på stationen. Det tar ett tag att åka hit från GBG men värt ska det bli, vi läääängtar!


PS! Mr. D nemoj zaboraviti kupone!

Love, L


18.10.2009



Tack mina vänner, som gjorde denna dagen oförglömlig!

Volim vas, Lejla

Moje Curice

Idag blev en dag av överraskningar. Till att börja med försov jag mig för första gången sedan jag började jobba. En timme var väl inte så farligt, men dock pinsamt :D

En 'bra' start på dagen följde av ev hav sms av en viss person som gjorde min dag till den bästa! Därefter skulle vi ha ett litet möte på dansen för att planera lite. Precis när vi började samlas kommer mina tjejer in med en bukett av mina favoritblommor, liljor och present. Jag fyller år på söndag och de tänkte på att överraska mig när vi träffades allihopa. Tack från djupet av mitt hjärta, ni är min värld!

Love, L

         

Cvijete Mladosti Moje

Prvi put srecu vidjeh sa tobom, cvijete mladosti moje. Prvi put vidjeh da ljubav ima najlepse dugine boje. Odvedi me sreco tamo daleko gdje more ljubi obale svoje, vodi me tamo gdje zive sretni gdje svijet postoji samo za nas dvoje. Jos mi more mirise u kosi, sanjam ljeto i poljubce tvoje, jos bi kraj tebe buditi se htjela meni srece nema bez nas dvoje..

My Favourite Girls On Tour

Hej!

Allt bra med er? Själv hoppas jag denna stressiga dagen snart är slut. Jag är redan trött som satan och har fortfarande en hel del kvar att göra innan jag kan lägga mig. Ska upp klockan fem imorgon för att hinna med allt hemma innan jag kör iväg med mina fina minibuss och hämtar favorit flickorna på stan! Därefter bär det av: Hässleholm - Markaryd - Ljungby - Värnamo - Skillingaryd - Jönköping - Falköping - Skara och slutligen Lidköping! Detta ser vi veeeerkligen fram emot! Sedan en liten återhämtning för nästa helg - Oskarshamn :)

Ha en trevlig weekend allihopa!
Love, L


RSS 2.0