Haa, Ha.. Alfie!

Heeej!
Här kommer en update från helgen, som redan tycks vara så långt borta trots att det bara är tisdag. Ber om ursäkt till de som väntade länge på det här. I lördags efter en ganska hård dag på stan åkte jag och syster hem till Lovisa där hennes födelsedag firades. Efter en liten Mary Kay introduktion hade vi mysigt tjejsnack och bara njöt av kvällen.

På lördagen dock kom den efterlängtade festen i Landskrona. Vem såg fram emot den mest? Azur the one and only stod för den grymma musiken och tjejerna från K-stad bidrog till den heta stämningen på dansgolvet. Vissa tappade andan, kunde inte uttala sitt namn.. andra njöt när Amors strålar flög förbi.. med andra ord, fest med oss kan aldrig bli misslyckad!

Söndagen, då kom Bajram. Efter en härlig middag med familjen åkte jag, Selma, Mirela och Mirnesa hem till Hanka för att fira Bajram på vårt sätt. Alfie valde att joina oss, han tittade förbi lite då och då.. vi förstod, lite blyg får man vara bland 5 tjejer :) Efter lite brända popcorn, nya avsnitt av One Tree Hill och många goda skratt gav vi oss hemåt. Man måste ersätta tre timmars sömn någon gång.

Måndagen, vinprovning på jobbet och personalmöte. Me like!

Förresten, när jag blir vuxen vill jag jobba på Coop.. eller på ett kebabställe!

Just nu, följer lite bilder och jag säger god natt för denna gången. Mirnesa, taggad för fika imorgon?

                       

New Haircut

Hej alla läsare!
Ramadan närmar sig sitt slut.. med bara ett par dagar kvar var det dags för städning här hemma igen. Så idag putsade jag fönster och möblerade om. Kom på hur mycket skräp jag hade samlat på mig men också hur fäst jag var vid sådant andra bara skulle kalla för skräp. Varför blir det så ibland och hur ska jag få mig själv att sluta hitta på ursäkter varför ALLT ska sparas istället för att det ska slängas?
I fredags efter jobbet hade jag en mysig kväll hemma. Lördag morgon gick jag upp vid sju. Efter dusch och kaffe bar det av till Karlskrona där jag hämtade upp söta Alma och vi bilade vidare till Oskarshamn. Där höll vi möte för något väldigt speciellt som äger runt om ett par veckor, vilket vi givetsvis längtar till. Under söndagen hade vi personaldag på jobbet och jag hade kul. Lovisa, du var saknad!
Veckan rullar på vidare, jag har en ny frisyr och vet fortfarande inte om den gillas eller inte. Tar nog bara ett tag att vänja sig vid den.. Här kommer lite bilder från personaldagen:
Nu ska vi försöka komma överräns om en fika med Amel och Mirnesa, som är såååå saknad!
Natti, natti, L

Sve Se Vraca Sve Se Placa



Puss till alla mina VÄNNER, ni vet vilka ni är :)
Love, L

Grillfest Hos Lovisa

Detta inlägg är dedikerat endast min allra bästa Lovisa som tack för en underbar kväll i lördags! Hoppas den vita duken gick att rädda. Jag hade en dunderkväll och det kan jag lova att andra hade också. Hoppas det blir flera mysiga tillfällen, efterfesten var körsbäret på toppen av tårtan!

Här följer lite bilder:

       

Lite efter klockan två lyckades Mikael somna. Mitt under en givande diskussion hörde vi hur någon snarkade. För att han inte skulle känna sig utanför trorts brist på intresse för vårt tema, så fick Lovisa för sig en kul idé. Han kläddes ut ganska snabbt, med läppglans, skor, väska med mera och så här blev resultatet:



Sängen nästa, jobbet väntar imorrn!
Love, L

Strah Me Da Te Sanjam


The Beat




Måste bara tillägga, nu när jag åter igen slogs av den underbara doften på mitt rum.. Världens bästa och mest använda för min del just nu i alla fall är definitivt Burberry's nyaste, The Beat!

Den än ännu mera speciell då jag förskaffade mig under min semester i Sarajevo. Killar, har ni inga förslag på vad ni ska köpa till era flickvänner på födelsedagen eller liknande, tro mig denna present hade gjort susen.

Love, L

Sve Ono Sto Je Bilo i Sve Ono Sto Ce Biti




Matchen är i gång för fullt och jag sitter slö framför datorn. Nerverna är på helspänn men jag försöker att kontrollera mig. Trött är vad jag är. Var på sagoläsning för barn på Stadsbiblioteket under vår Bokfestival. Lite shopping och sedan blev det av hem. Städning och disk..

Halsen bränner lite fortfarande. Tanken är att jag ska hälsa på hos Lovisa och hennes grillfest en stund ikväll innan jag hämtar syster från jobbet. Men vet inte om jag orkar. Vill passa på att tacka underbara systrarna M&M, egna syster S och godingen H för en underbar kväll igår. Haha, många timmar girlsnack och skratt blev det!

Nej, dushen nästa.

Go BOSNA i HERCEGOVINA, for now!

Ångest

Hej!

Hela torsdagen har gått åt shopping av diverse saker. Eftersom vi har planer på att totalrenovera badrummet på andra våningen, passade jag på att handla in nytt duschdrapperi, nya handdukar, papperskorg, badrumsmatta med mera. Jag kunde även inte låta bli att handla in lite nya sängkläder också. På väg ut från affären smyger jag in i en annan heminredningsaffär och ser tapeter. Det var då jag fick idén för mig att jag skulle tapetsera om mitt rum! Problemet med denna överraskande idé var att där fanns alldeldes för mycket fina tapeter att välja mellan:

     

Att det alltid ska vara så krångligt.. Jag vill fortfarande göra om rummet, kommer nog bara lägga det på is ett tag tills jag har bestämt mig.

Resten av dagen höll jag på att försöka bota det sista av min förkylning som verkar ha satt sig ordentligt denna gången. Dock ingen feber idag. Mycket av den tiden gick åt att gosa med världens underbaraste :)



Nu, te och filmtajm.
Go' natt på er!

Ima Neka Tajna Veza




Hej!

Dryg dag.. ringe precis till jobbet och sjukskrev mig. Mina mandlar är svullna, halsen svider och jag hostar som bara den. Dock ett tag sedan man mådde så här dåligt, men nog ska man överleva. Tänkte snart lägga mig, men först en lite tillbacka blick på de senaste dagarna.

Jobbet rullar på, tack till alla arbetskollegor som gör att alla timmarna flyger förbi :) I fredags var jag med systrarna i Lund på en liten shopping tur. På kvällen hade jag mina tjejer över. Eftersom vi fastade blev det en tacos middag hemma hos oss med lite bärpaj och mys efteråt, det gillade vi starkt!

I dagarna blir det lite böcker som ska fixas inför jobbet på Biblioteket. Vad kul det ska bli med alla småbarnen och sagostuderna. Nästa helg bär det av till Oskarshamn och även snart Lidköping.

Nej, gott folk. Jag orkar verkligen inte mer.
Go' natt på er alla!

RSS 2.0